top of page
Keresés

Székely Liliána bronzéremmel zárta a fedettpályás idényt


Székely Liliána, hármasugrás 3. helyezés

Február utolsó hétvégéjén rendezték a 2023-as Fedettpályás U18-as és U20-as Atlétikai Magyar Bajnokságot, aminek ezúttal is a BOK csarnok adott otthont. Fiatal atlétánk, Székely Liliána az idei évben lépett az U18-as korosztályba, így ő képviselte az óbudai színeket az idei év utolsó fedettpályás versenyén.

Lili az elmúlt években ötösugrásban szerepelt, ezt váltotta fel ettől az évtől a hármasugrás. Sportolónknak nem volt még lehetősége ebben a versenyszámban versenyezni, így az Országos Bajnokság komoly terhet rótt rá és edzőjére egyaránt, bár kijelenthető, hogy ennek a versenyen nyoma sem volt, ugyanis atlétánk kiváló eredménnyel zárta a hétvégét. Lili nagyon jól sikerült felkészülési időszakot tudhat maga mögött, hiszen még a versenyzők között a fiatalabb korosztályhoz tartozva is 11,40 méteres eredményével a 3. helyen végzett. Fiatal sportolónk a verseny másnapján sem tétlenkedett, ugyanis szerette volna megmérettetni magát 200 méteres síkfutásban is, ahol 26.92 másodperces eredménnyel a középmezőny elején, a 15. helyen végzett.

Ezzel Lili számára lezárult a fedettpályás szezon, és a jól megérdemelt pihenést követően kezdetét veheti a szabadtéri felkészülés, amihez sok sikert kívánunk, a hétvégén elért nagyszerű eredményekhez pedig gratulálunk!bottom of page