Keresés

Szalai és Petneházi a mérkőzés legjobbjai

A hétvégi hazai mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a Bicskei TC elleni találkozón. Azonos számú szavazat érkezett két játékosunkra, így holtversenyben a legtöbb szavazatot Szalai Vilmos és Petneházi Márk kapta. Gratulálunk Mindkettőjüknek!

A mérkőzés legjobb HAZAI játékosai azonos számú szavazattal Szalai Vilmos és Petneházi Márk

Köszönjük szurkolóinknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obuda_címer.webp
market_fehér.webp
óduda_sport.webp