top of page
Keresés

Szurkolói ankét 2020. tavasz
Szabó Bence sportigazgató, Kemenes Szabolcs vezetőedző, Czvitkovics Péter másodedző és még aktív játékos, Veress Balázs asszisztens edző, továbbá Tamási Zsolt, Sóron Tibor, valamint Erdei Gábor labdarúgók részvételével csütörtökön délután szurkolói ankétra került sor a székházunkban.


A Magyar Kupa 9. fordulójában, ami számunkra a negyedik selejtező kör volt a 2019-2020-as kiírásban, ott voltunk a legjobb 32 csapat mezőnyében.

A bajnokságban, az NB III. Nyugati csoportjában a 17. forduló után a 2. helyen állunk, ugyanakkor gólörömből nekünk jutott a legtöbb.

A bajnokság március 8-án, azaz jövő vasárnap folytatódik a Bicske elleni, idegenbeli meccsel. Következő héten Hévízre látogatunk. Március 22-én, vasárnap játszunk itthon legközelebb, akkor a Nagykanizsát látjuk vendégül. A találkozó 15:00-kor kezdődik.


A szurkolói ankéton mindenekelőtt Szabó Bence értékelte a téli átigazolási szezont, aki elmondta, hogy bár első hallásra a játékosmozgások finomhangolásnak tűnnek, Tamási Zsolt, Sóron Tibor, és Daróczi Zoltán szerződtetése jóval több, mint egy egyszerű korrekció.


Minőségi játékosokról van szó, akik versenyhelyzetet teremtenek, így jóval több variációt kínálnak csapatunk vezetőedzőjének - jelentette ki a sportigazgató.

Kemenes Szabolcs egyértelművé tette, hogy csapatunk mindent meg fog tenni a feljutásért, azonban a négy pontos hátrány nem kevés. Nem csak a mi kezünkben van a sorsunk.


A Nyugati csoportban évek óta nem volt ilyen szoros az élmezőny - így csapatunk vezetőedzője.

Mindannyian egyetértettek abban, hogy a hátralévő meccsek mindegyikét döntőként kell felfogni, lépésről lépésre kell haladni, azaz mindenekelőtt a Bicskét kell megverni a nyitányon.


Hiába rendelkezünk sokan NB I-es múlttal, senki ne gondolja azt, hogy kimegyünk a pályára és csak úgy megnyerjük a meccset - mondta Czvitkovics Péter asszisztens edző.

Csapatunknak hazai pályán is nehéz dolga van, hiszen a szép és rendezett környezet, a csodálatos szurkolótábor mindenkit feldob, és mindenki ellenünk akarja megmutatni, hogy mire képes - tette hozzá Szabó Bence.

Tamási Zsolt olaszországi profi múlttal rendelkezik, ennek ellenére óriási kihívásnak tartja azt a szakaszt, ami most kezdődik el számára. Sóron Tibor is azért tért vissza hozzánk, hogy emlékezetes pillanatokat éljen meg újra kék-fehérben.


Kemenes Szabolcs szurkolói kérdésre elmondta, hogy a védelem közepén Erdei Gábor helye stabil, mellette több játékost kipróbált, de még keresi Gábor ideális párját, majd hozzátette, hogy a védelem bal oldalán egy meglepetéssel szolgál.


Már nagyon türelmetlenek vagyunk, csakúgy, mint a játékosok, akik alig várják, hogy folytatódjék a bajnokság.

Hajrá, Kerület!

#tve1887 #tvelabdarúgás

bottom of page