top of page
Keresés

Szurkolói ankétot tartottunk


Kedden este szurkolói ankétot tartottunk. Az eseményen klubunkat ügyvezetőnk, Domokos Bálint, sportigazgatónk, Sajó Dániel, valamint a kommunikációs igazgatónk, Farkasvölgyi Gábor képviselték. Az ankét jó hangulatban telt, a beszámolókat követőn számos kérdés érkezett szurkolóinktól, sőt voltak előremutató javaslatok is.


Az este menetrendjének ismertetését követően az ankét beszámolókkal vette kezdetét. A három napirendi pont közül az első az előző évad értékelése volt, erről a témakörről Sajó Dániel beszélt. Sportigazgatónk többek között szót ejtett arról, hogy a vártnál gyengébb eredményt hozó idényt követően miért döntött a vezetőség úgy, hogy változás kell a szakmai stáb terén, illetve részletesen tájékoztatta a megjelent szurkolókat arról, hogy a korábban bejelentett távozók – lejáró szerződésű játékosok - közül ki miért nem folytatja pályafutását Kerület-színekben.


Ezt követően Domokos Bálint vette át a szót. Ügyvezetőnk részletesen beszélt a tervezett pályafelújításról, beszámolt a munkálatokat megelőző, illetve az azokat előkészítő műveletekről, valamint a tervekről, lehetőségekről, hangsúlyozva, hogy a pályafelújítás még tervezési, előkészületi fázisban van, megállapodás egyelőre még nem történt. A folytatásban Farkasvölgyi Gábor ismertette a szurkolókkal, hogy a szurkolói ajándéktárgyakkal kapcsolatban melyek a legfrissebb fejlemények, illetve arról, hogy célegyenesbe érkezett a klub weboldalának cseréje is, ugyanakkor ezek átfutása akár több hónap is lehet. Az ajándéktárgyakkal kapcsolatban is pozitív fejleményekről adhattunk hírt, a gyártó céggel szintén közel a megállapodás, de annak véglegesítése is időbe telik az ilyenkor kötelező formaságok miatt. A szurkolók által többször hiányolt online videós és szöveges közvetítésről is esett szó, előbbi lehetőség megvalósíthatóságát vizsgálja a klub, utóbbinak pedig egy új honlap létrejöttével nem lesz akadálya.


Az ankét második napirendi pontja a soron következő szezonnal kapcsolatos legfontosabb információk ismertetése volt. Szóba került többek között a klub költségvetése, majd sportigazgatónk néhány szóban beszélt az új stábról, jóval részletesebben a keret átalakulásáról, a jövőbeli tervekről, kiemelve, hogy az új idény során a felnőttcsapatnál lényegesen nagyobb hangsúlyt kap az utánpótlásból felkerülő játékosaink szerepeltetése.


Az ankét harmadik és egyben utolsó napirendi pontja a szurkolókról szólt, a megjelentek feltehették kérdéseiket. Szurkolóink nem is fukarkodtak a kérdésekkel, sőt voltak konstruktív javaslatok is. Összességében egy kulturált, jó hangulatú, konstruktív párbeszéd zajlott a klub képviselői és a megjelent Kerület-szurkolók között. Reméljük, hogy mindenki kielégítő képet kapott a háttérben zajló munkákról, munkafolyamatokról, illetve minden a szurkolók számára fontos kérdésre megfelelő választ sikerült adnia a klub munkatársainak.


Az új szezon kezdete előtt még egy ankét megrendezésre kerül, azon már az új szakmai stáb mutatkozik be a szurkolók előtt, illetve a végleges keretről is konkrét képet kaphatnak drukkereink.

Köszönjük a részvételt, hajrá Kerület!

bottom of page