Keresés

Tájékoztatás a rekortán futópálya használatával kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk vendégeinket, sportolóinkat és bérlőinket, hogy a rekortán futópályát minden napkeltétől délelőtt 9:00 óráig, valamint este 19:30 órától - napnyugtáig lehet csak használni, az Egyesületünk létesítményének területén a már korábban jelzett 2-es számú nagyméretű műfüves pálya felújítása miatt.


A rekortán futópálya a lakosság részére ingyenesen igénybe vehető a reggeli és esti órákban, abban az esetben, ha az atlétika pályán és a füves centerpályán nincsen edzés, mérkőzés, egyéb rendezvény vagy pályakarbantartási munkálat.


A rekortánpálya foglaltságáról az aktuális centerpálya naptárban talál információt itt, kérdés esetén érdeklődhet a székház recepcióján is telefonon, a +36 70 941 8878 számon.


Felhívjuk minden kedves vendégünk, munkatársaink és sportolóink figyelmét, hogy az érintett (piros és kék) területeken tilos az átjárás, a képeken narancsszínnel jelzett területeket pedig mindenki fokozott figyelemmel közelítse meg továbbra is.

Megértésüket köszönjük!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp