top of page
Keresés

Tökéletes hetet zárt Lukács Dénes csapataA szerdai után a pénteki bajnokiját is megnyerte Lukács Dénes csapata, így mondhatni tökéletes hetet zárt. A hét közepén a Tatabánya ellen aratott siker nagy lökés adott a lányoknak, önbizalommal telve utazott a társaság Győrbe, ahol izgalmas mérkőzésen, végül magabiztos győzelmet aratott.


A 13. fordulóból elhalasztott győri vendégjáték várt Lukács Dénes együttesére pénteken. A csapat már csütörtökön elutazott Győrbe, ennek köszönhetően tökéletes állapotban, kipihenten várhatta a péntek déli összecsapást. Lukács Dénes a Tatabánya elleni mérkőzésen már számíthatott Brezovszki Gerdára, - akin azért azon a mérkőzésen még látszódtak a betegség nyomai - a győri vendégjáték során pedig immáron visszakapta Hnatyszyn Kingát és Kiss Vikit is, így mondhatni a legerősebb összeállításban állhattunk ki Vogel Zsolt csapata ellen. A találkozót jó kezdte csapatunk, Brezovszki Gerda és Kiss Patrícia révén két góllal elhúztak a vendéglátóktól. A Győr szépített, majd újra Brezovszki volt eredményes, ám a Győr a negyed vége előtt nem sokkal újra felzárkózott egy gólra. A folytatásban is ez volt a forgatókönyv, mi gólt szereztünk, a hazaiak zárkóztak, rendre feljöttek egy gólra, ám az egyenlítés, vagy éppen a fordítás nem jött össze a Győrnek. A harmadik negyedben 5-3-nál ötmétereshez jutottak a hazaiak, ám ezt a lehetőséget nem sikerült kihasználniuk és ez látszólag megtörte őket.

Lukács Dénes csapata megérezte mindezt, és még a negyed vége előtt Illés Heni góljával 6-3-ra alakította az állást. Az utolsó játékrészt 3-1-re hozták a lányok, Brezovszki Gerda többek között megszerezte negyedik gólját is, így végül magabiztos, 9-5-ös győzelmet aratott csapatunk. Gerdának amúgy nagyon megy a Győr ellen, a novemberi „odavágón” öt góllal zárta a találkozót.


Végeredmény:

E.ON Női OB I.

A 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

UNI-Győr GYVSE - III. kerületi TVE 5-9 (2-3, 1-2, 1-1, 1-3)

Gólszerzők: Kurucz, Rádli, Dróth, Vaszari, Szedlák, ill. Brezovszki 4, Gyöngyössy, Illés, Kudella, Hnatyszyn, Kiss P.


Így látták a mérkőzést az edzők és a játékosok:


Vogel Zsolt (UNI-GYŐR GYVSE): – Az ötméteres kihagyása kissé megtört bennünket, utána gólkényszerben voltunk, kockáztatni kellett, amiben benne volt, hogy mi kapunk gólt, gólokat. Sajnos így is történt, ezért lett nagyobb a különbség.

Rádli Rózsa (UNI-GYŐR GYVSE): – Ellenfelünk az elejétől kézben tartotta a mérkőzést. Amíg erővel bírtuk, el nem fáradtunk, addig tartottuk velük a lépést.

Lukács Dénes (III.KER.TVE): – Köszönöm a győriek sportszerűségét, hogy hozzájárultak a múlt héten a halasztáshoz. Sok volt akkor a betegünk, sikerült rendezni a sorokat. Nem volt annyira könnyű ez a meccs, mint az eredmény mutatja, a győriek nagyon szervezetten játszottak, talán az OB I-es tapasztalat kevesebb náluk. Döntő volt, hogy többet tudtam cserélni, így az is belefért, hogy támadásban kevésbé voltunk hatékonyak. Szeretném megköszönni a TVE-vezetőségnek, hogy már csütörtökön elutazhattunk és az estét Győrben tölthettük, így megfelelően felkészülten és pihenten várhattuk a deles kezdést. A sikerhez ez is kellett.

Torkos Tamara (III.KER.TVE): – Kemény meccs volt, szerencsére jó volt a védekezés előttem, így könnyebb volt védenem. Azt gondolom, ezzel sikerült megnyernünk a találkozót.bottom of page