Keresés

Tamási Zsolt lett ismét a mérkőzés legjobbja

Vasárnapi hazai mérkőzésünk ideje alatt ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a Pápai Perutz FC elleni találkozón. Szurkolóink éltek is a lehetőséggel, a szavazók már a mérkőzést követően láthatták a végeredményt.

Az online szavazáson a találkozó legjobb hazai játékosának a szurkolók ismét Tamási Zsoltot választották. Gratulálunk Zsolt!Köszönjük szurkolóinknak, hogy megtekintették élő közvetítésünket és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen 2021. január 27-én a MOL Magyar Kupa 8. fordulóján, ahol a Budapest Honvéd csapata vendégszerepel nálunk, újra lehetőség lesz szavazatokat küldeni.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól. Köszönjük!#tve1887 #hajrakerulet #obudaikekfeher #nb3 #bajnoki

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp