top of page
Keresés

Taroltak a hétvégén utánpótlás csapatainkGyőzelmeket hozott a hétvége utánpótlás csapataink számára. Az elmúlt hétvégén bajnokin szereplő fiatal labdarúgócsapataink közül majdnem mindenki győzelemmel zárta a szombaton illetve vasárnap rendezett mérkőzéseket.EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 5. forduló

2022.09.25 - 11:00

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep


LURKÓ UFC - III.ker TVE 1-4


13' FARKAS PATRIK

26' KOKAS MILÁN

32' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS

85' SÁNDOR BALÁZS


Kun György értékelése:

"Vasárnap délelőtt, szakadó esőben a Lurkó Fc otthonába látogattunk bajnoki mérkőzésre. Defenzív csapattal találkoztunk, és az elejétől a kezünkbe vettük a játék irányítását. Simon Szabolcs kapusunk a saját harmadunkból irányította a játékot, mert ellenfelünk teljesen átadta a területet. Jó helyeken vettük fel a labdákat és folyamatosan beadó pozícióba kerültek szélső támadóink, illetve szélső védőink. Hétről-hétre jó teljesítményt nyújtunk és sok gólt szerzünk kombinatív játékból! Nekem az 1. félidő tetszett jobban, és ezt jeleztem is játékosaimnak! A 2. félidőben a 3 gólos vezetés tudatában megváltozott a játék képe és elkezdtünk kapkodni. Tanulási fázisban van csapatom, amiben azt is szeretném látni, hogy végig koncentrált az egész csapat. Ettől függetlenül persze nem lehetek elégedetlen, mert megint sok gólos meccsen vagyunk túl, ami azt jelzi jó az irány, és nem akarunk letérni róla. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!"U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 5. forduló

2022.09.24 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker TVE - Siófoki Bányász SE

6-1


BORSAY MÁRK MILÁN 17'

BORSAY MÁRK MILÁN 26'

GOSZTOLA ÁDÁM 27'

BEREY BENCE BÁLINT 38'

GIAMBERTONE LUCA ALESSANDRO 43'

TÓTH MARCELL 49'


Kaszai Gábor értékelése:

"Szombat délután hazai pályán fogadtuk a Siófoki Bányász SE csapatát. Ellenfelünk ugyan a mezőny hátsó felében tanyázott, de az elért eddigi szoros eredményeik azt sejtették, hogy masszív és szervezett játékra képesek. Így nehéz mérkőzésre számítottunk, de mindenképpen azzal a szándékkal léptünk pályára, hogy domináns, kezdeményező játékkal megnyerjük a mérkőzést.

A Siófoki csapatot fiatalabb játékosok alkották, de dicséret illeti őket, mert bátran, a játékot felvállalva játszottak és fizikálisan is megnehezítették a dolgunkat.

Az első percektől igyekeztünk magunkhoz ragadni a játék irányítását, de kellett idő, hogy ez hatékonysággal is párosuljon.

A 17. és a 28. perc között háromszor is eredményesek tudtunk lenni. Borsay duplája mellett Gosztola volt eredményes. A harmadik gól után könnyelműek voltunk védekezésben és szinte azonnal szépíteni tudott az ellenfél.

A félidő hajrájában még Berey lövése pattant szerencsésen, és a hálóban kötött ki a labda. A félidei 4-1-es állás teljesen megérdemelt volt, de hozzá kell tenni, hogy az ellenfél játékában is volt veszély.

A második félidőt jól kezdtük. A 43. percben a csereként beálló 'Luca' volt eredményes, míg öt perccel később Tóth volt eredményes egy általa megszerzett labdából.

A második félidőben több poszton cseréltünk, ami összességében nem vetette vissza a csapat játékát. A hajrában voltak még komoly lehetőségeink a gólszerzésre, de végül maradt a 48. percben kialakult 6-1-es eredmény.

Összességében az ellenfél kellemes meglepetést okozott, főként úgy, hogy fiatalabb játékosok alkották a csapatukat.

Azt gondolom, hogy a kialakult végeredmény teljesen megérdemelt. Voltak szép akcióink, olyan elemeket láttam viszont, amiket az edzéseken gyakoroltunk. Voltak jó egyéni teljesítmények és szereztünk 6 gólt, aminek önbizalmat kell adnia a folytatáshoz. Vannak dolgok amiket javítanunk kell. Ilyen például a kapott góljaink száma, de bizakodó vagyok e tekintetben is. Gratulálok az egész csapatnak! Hajrá Kerület! "U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 4. forduló

2022.09.24 - 17:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker TVE - Tatabányai SC

7-1


PUSKÁS GERGŐ 7'

PUSKÁS GERGŐ 8'

BÁTI BÁLINT TIBOR 33'

PUSKÁS GERGŐ 36'

GESZLER ÁDÁM 40'

69' CSORBA MÁRTON

PUSKÁS GERGŐ 73'

HUSZÁR MÁRTON 75'


Gyenes András értékelése:

"Az első félidőt végig domináltuk, több alkalommal kerültünk az ellenfél védelmi vonala mögé, sajnos a beadások és kapu előtti döntések rosszul sikerültek, de így is sikerült 5 gólt szerezni. A második félidőben a játékunk ismét visszaesett, kevesebb helyzetet alakítottunk ki, több egyéni vállalkozás volt, amiből csapatként egyáltalán nem jöttünk ki jól. A Tatabányának az egész mérkőzésen két lehetősége volt gólt szerezni, amiből egy kontratámadás után be is találtak.

Gratulálok a fiúknak!"U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 4. forduló

2022.09.25 - 11:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker TVE - Budaörs

5-0


LÉGRÁDI PÉTER 25'

LÉGRÁDI PÉTER 35'

SZÁSZ LŐRINC 39'

HIDI GERGŐ 45'

BARTON OLIVÉR JÓZSEF 52'


Mészáros Zsolt értékelése:

"Jól indítottuk a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát az ellenfél térfelén. A széleken jól bontottunk és sokszor tudtuk bejátszani a labdákat a kapu elé. Itt azonban nem voltunk elég pontosak és megint hiányzott a határozottság. A lehetőségekből inkább helyzetecskék alakultak ki. A 2. negyedben a fölényünk góllá érett, ez mentális fordulópont volt mindkét csapatnál. Innentől kezdve felszabadultabban fociztunk és szép lassan tudtuk növelni az előnyünket. A játékunk hektikus volt, akadtak szép kombinatív és egyéni megoldások, a helyezkedéseknél, elmozgásoknál törekedtünk segíteni a társakat, ugyanakkor a pontatlanság is jellemzett minket. A hektikusságban szerepet játszott az, hogy néhány játékos több poszton játszott a mérkőzésen. Ezért valakiknél több hiba csúszott a megoldásokba.

Gratulálok a csapatnak jó hozzáállással játszottak!

Hajrá TVE!"U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 4. forduló

2022.09.25 - 09:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.ker TVE - Budaörs

8-2


KOVÁCS DÁNIEL 20'

MECHENTEL JIBRIL BERTALAN 25'

MASCHEK VINCE 29'

MECHENTEL JIBRIL BERTALAN 37'

MECHENTEL JIBRIL BERTALAN 46'

ERDŐ MÁTÉ 58'

MATTYASOVSZKY BENDEGÚZ 75'

LENDVAI PÉTER 79'


Jakab Máté értékelése:

"Álmoskásan kezdett jó pár ember és több játékos volt aki magasan tudása alatt teljesített az első 20 percben, így volt jó pár lehetősége a szerényebb képességekből álló csapatnak is. A második 20 perctől elkezdtünk nagyon jól focizni és rengeteg lehetőséget tudtunk kialakítani. Szereztünk 4 gólt és lőttünk több kapufát, míg a labda rengeteget volt nálunk és végig az ellenfél térfelén zajlott a játék. Ebben a negyedben a pályán lévő játékosokból mindenki tudása legjavát nyújtotta. A 3. 20 percben előnyünk tudatában többször variáltam a játékosok pozícióit, ebből kifolyólag volt néhány olyan szakasz, amikor kis zavarodottság volt érzékelhető a srácokon. Az elmúlt időszakban sok labdatartó gyakorlatot hajtottunk végre ami visszaköszönt, hiszen volt olyan periódus nem 1x nem 2x amikor labdát tartottunk közel 1 percig is a szépen megkomponált támadások mellett. A héten gyakoroltakat nagy örömömre visszaláttam, sokszor tudtunk az ellenfél mögé kerülni a széleken, de a beadások borzalmasra sikeredtek és ritkán voltak tudatosnak nevezhetőek. Széleken viszont sokszor nem vállaltuk fel az 1az1-eket, nem úgy, mint a védekező harmadunkban... Hamar passzolunk sok esetben és többször rosszul játszottuk le a létszámelőnyöket, ennek ellenére mégis volt rengeteg helyzetünk, aminek a többségét ki is hagytuk. Ha telhetetlen lennék azt mondanám, hogy a győzelmünk lehetett volna kétszerese a mostani különbségnek, de jó úton haladunk és ma is több jó teljesítmény mellett volt pár kiemelkedő is, illetve akik rosszabbul kezdtek is tudtak változtatni a teljesítményükön."U9

Kiemelt OB 2. forduló – Szeged (Monor,

Pécs, Szeged, Nagyvárad)

09.24. Szombat: 11:00-14:00


Mérkőzések:

Monor-TVE 6-1

PMFC-TVE 5-4

TVE-Szeged-Grosics 4-1

Nagyvárad-TVE 0-4


Farkas Zoltán értékelése:

"Az első két mérkőzésen fásultak voltak a gyerekek (leginkább a péntek esti edzés illetve a hosszú buszos utazás okán) egyedül Kékesi Botond és Szőke Patrik, akik "mérkőzéskész" koncentrált állapotban voltak. A második két mérkőzésre megérkeztek a srácok és remekül játszottak végig, rengeteg kreatív megoldással, gyönyörű gólokkal gazdagítva a napot. Ami a legnagyobb hiányosság volt (leginkább az első két

mérkőzésen), az a támadásból - védekezésbe történő átmenetek gyors lereagálása. Lassan történtek meg a visszazárások és az első két mérkőzésen pont ezek miatt a nem megfelelően lereagált átmenetek miatt történtek a bekapott gólok. Hiányzott a kellő agresszivitás a visszatámadásoknál, (amire augusztus 1-je óta nagyon nagy hangsúlyt

fektetünk, és nagy léptékben fejlődtünk is, az most hiányzott). Labdabirtoklásnál az első két mérkőzésen sem mélységben, sem pedig szélességben nem nyitottuk a területet. Több egyéni hiba fordult elő, mint ami a megszokott."


bottom of page