top of page
Keresés

Taroltak az elmúlt fordulóban utánpótlás csapataink


U11

Újabb Árva Bence góllal szerzett vezetést U17-es csapatunk már a találkozó elején, sok kidolgozott helyzet maradt kihasználatlanul, de a csapat végig kézben tartotta a mérkőzést, és fölényben játszva megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 4. forduló

2023.03.18 - 15:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - PMFC

2-0


Gólszerzők:

ÁRVA BENCE 6'

FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 93'


Mónos Tamás U17 vezetőedző:

"Szombaton a PMFC ellen játszottunk hazai bajnoki mérkőzést. A mérkőzést az elmúlt hetekhez hasonlóan lendületesen, jó játékkal kezdtük és a 6. percben meg tudtuk szerezni a vezetést. A vezetés megszerzése után az első félidő közepére a játékunk egy kicsit elkényelmesedett és sablonossá vált, és csak a jobb oldalon vezettünk szinte támadásokat. A félidőben próbáltuk rendezni a sorainkat, és ugyanúgy tudtuk uralni a második félidőben a játékot, viszont a sok technikai hiba miatt egy kicsit kezdett görcsössé válni a csapat és párszor nem volt folyamatos a játékunk. Ami a csapat pozitívuma, hogy egyre többször el tudunk jutni az ellenfél alapvonaláig. Az onnan beérkezett labdákat viszont jobban ki kéne használnunk. Ezeket a mérkőzéseket sokkal előbb el kell döntenünk a kialakított helyzeteink révén, mert ebben a mérkőzésben is benne volt, hogy az ellenfél ki tud egyenlíteni. Összességében örülünk, hogy végre jobb csapatként tudtunk nyerni."Bajnoki rangadót játszott U16-os csapatunk az elmúlt fordulóban. A vendég Gyirmót végig agilisan futballozott, aminek köszönhetően megszerezték a vezetést, viszont a küzdeni tudással és a játékosok hatalmas szívével kompenzálni tudtuk a gyengébb hétvégi formát, aminek köszönhetően a 93. percben egy gyönyörű Polónyi Bence találattal egyenlíteni tudtunk. Ezzel tovább írja sikertörténetét Kun György csapata.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 16. forduló

2023.03.18 - 13:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Gyirmót SE Győr

1-1


Gólszerzők:

POLÓNYI BENCE 93'


Kun György U16 vezetőedző:

"Szombaton délután a Gyirmót csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. A tavaszi szezon egyik rangadójára készültünk, és egy nagyon kemény mérkőzés kerekedett belőle! Őszintének kell lennünk magunkhoz, és be kell vallanunk, gyengén játszottunk a mérkőzés egészében! A jó erőkből álló Gyirmót ránk erőltette akaratát, és irányította a mérkőzés egészét. Szinte minden párharcot elveszítettünk, de a szívünk szokás szerint a helyén volt! Jó szokásunkhoz hűen, jött a 93.perc és Polónyi Bence csodálatos góljával döntetlenre mentettük a párharcot! Csodálatos csapatom van és ezt játékosaim hétről-hétre bizonyítják! Tovább kell fejlődnünk játéban, és fizikálisan egyaránt, és ezért keményen fogunk dolgozni a következő hetekben. Megyünk tovább a bajnoki álmainkért..."

A Goldball tavaszi veretlenségének U15-ös csapatunk vetett véget, gyors és éles játékunk a félidő végére már be is érett és 0-2-es eredménnyel mentünk a szünetre. A második félidőben sem hagyott alább a csapat lendülete, köszönhetően a kiválóan beszálló cseréknek és ezzel a 90.perc végére a duplájára növeltük előnyünket, magabiztosan megszerezve a 3 pontot.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 16. forduló

2023.03.18 - 11:00

Budapest, Goldball Park (Goldball pálya)


Goldball'94 FC - III. kerületi TVE

0-4


Gólszerzők:

25' GOSZTOLA ÁDÁM

39' DAJKA MIHÁLY

65' TÓTH BÁLINT

70' UJVÁRI ÁRON


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombaton délelőtt a mezőny hátsó feléhez tartozó Goldball csapatához látogattunk. Ellenfelünk a tavasz során még veretlen mérleggel rendelkezett, így arra számítottunk, hogy hazai pályán szeretnék ezt a sorozatukat folytatni, ezáltal nehéz mérkőzésre készültünk. Voltak sérültjeink, de megfelelő állapotban vágtunk neki a találkozónak. Az elejétől kezdve igyekeztünk nagy nyomás alá helyezni a hazai csapatot és a megszerzett labdákból eredményesnek lenni. Ez a törekvésünk az első 20 percben is jól működött, de eredményességgel nem párosult, nem tudtunk élni a lehetőségekkel. A 25. percben egy jó labdaszerzés után sikerült Vancsura passzából Gosztolának értékesíteni a helyzetet. Ezután sem álltunk vissza, igyekeztünk a tempót és a nyomást tartani. Felépített akciókból is voltak lehetőségeink, de nem tudtunk a kapuba találni. A 39. percben Tóth Marcell szerzett vissza egy labdát, amit okosan visszagurított Vancsurának, középpályásunk Dajkát játszotta meg a kapu előtt, aki magabiztosan talált a kapuba. A félidei vezetésünk megérdemelt volt. Ellenfelünknek pontrúgások után volt két lehetősége a gólszerzésre, azon kívül jól megoldottuk a kontratámadásaik, akcióik levédekezését. A második félidőben néhány dolgot finomítottunk és cserékkel is igyekeztünk, főként a támadó szekciónkba frissességet és lendületet hozni. A felfogásunk nem változott és játékban is sikerült felgyorsulnunk. Lendületesebb és gyorsabb akciókat tudtunk vezetni, amihez az is kellett, hogy a hazai csapat bátrabban és magasabban védekezett. A folyamatosan pályára érkező cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, lendületesen és bátran játszottak, amire szükségünk volt a hajrában. Tóth Bálint betörése a 16-oson belülre gólt hozott és pár perccel később egy nagyon szép és lendületes akció után György Máté lövését még védte a kapus, de a kipattanót Ujvári a kapuba lőtte, így beállítva a 0-4-es végeredményt. Végig nagyon élesek voltunk, érződött a koncentráció és a bizonyítási vágy a csapaton. A taktikai utasításokat jól betartották a játékosok és ez eredményességgel is párosult. Kontrolláltuk, kézben tartottuk a mérkőzést és újra sikerült kapott gól nélkül lehoznunk egy találkozót. A cserejátékosok mindegyike jól szállt be a mérkőzésbe, ami a hajrában döntőnek bizonyult. Gratulálok az egész csapatnak! Hajrá Kerület! "A remek támadó futball és a gólra való törekvés meghozta Gyenes Andráséknak a lehengerlő, 12-0-ás eredményt a Budaörs ellen, ezzel tovább őrizve dobogós pozíciójukat a tabellán.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 16. forduló

2023.03.18 - 09:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Budaörs

12-0


Gólszerzők:

VARGA SZABOLCS 6'

HUSZÁR MÁRTON 7'

GESZLER ÁDÁM 22'

GESZLER ÁDÁM 29'

VARGA SZABOLCS 42'

VARGA SZABOLCS 47'

PUSKÁS GERGŐ 51'

SZÁNTÓ BRENDON 67'

PUSKÁS GERGŐ 69'

VARGA SZABOLCS 74'

SZÁNTÓ BRENDON 75'

VARGA SZABOLCS 78'

Gyenes András U14 vezetőedző:

"A játék minden elemében az ellenfél fölé emelkedtünk. Mindkét félidőben az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát. Az első félidőben többet lehetett volna mélységben játszani, de inkább szélességben és lassabban építettük a támadásainkat. A második félidőben több volt a mélységi játék, amiből gólokat is szereztünk. A csapatnak a stílusos játék mellett, a hozzáállását szeretném kiemelni, mivel az egyre nagyobb gólkülönbség ellenére, további gólok megszerzésére törekedtek. A hármas sípszóig megmaradt a támadó szellemiség.

Gratulálok a fiúknak!"


U14

U13-as csapatunk jó mentalitásának köszönhetően, a sok kihagyott helyzet ellenére is meg tudta fordítani a mérkőzést a Kelen ellen, ezzel begyűjtve az értékes 3 pontot.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 17. forduló

2023.03.19 - 13:00

Budapest, Kelen SC Sporttelep


Kelen SC - III. kerületi TVE

1-2


Gólszerzők:

44' KÉRI PÉTER ISTVÁN

70' JAKAB ZÉTÉNY


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"A mérkőzés nagy részében sokat birtokoltuk a labdát és sok helyzetet alakítottunk ki, ezekből többett kellett volna értékesíteni, viszont az első gólunk miatt már megérte kijönni a mérkőzésre. Türelmesek voltunk és alkalmaztuk a szélességi játékot, ami a kisebb pályaméret miatt fontos volt. A csapat mentális erejét mutatja, hogy tudott fordítani. Az elveinket betartva megérdemelten győztünk!

Gratulálok a Csapatnak!"Elkezdődött a szezon U11-es csapatunknak, a 4 csapatos tornán a már ismert Monor, BVSC és a Gödöllő csapataival mérkőztünk meg egy oda-visszavágós rendszerben. Az egész torna alatt jó játékkal és mentalitással vették az akadályokat a gyerekek, bár visszavágók nehezebbre sikeredtek, a hosszú napból adódó fáradtság miatt.


U11

MLSZ Országos U11 Közép-Kelet 9. forduló

2023.03.19 - 12:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Monori SE

III. kerületi TVE - BVSC

III. kerületi TVE - Gödöllő


Vajkai Dániel U11 vezetőedző:

"A szezon első OB-ját játszottuk a szokásos Monor, BVSC és Gödöllő csapatival, oda-visszavágós rendszerben. Elég felemás volt a torna képe, hiszen az odavágó mindegyik mérkőzésén jó játékot láttam, még a Gödöllő elleni is sok jó megoldásaik voltak a gyerekeknek. A BVSC-vel szoros meccset játszottunk, a párharcokból jól jöttünk ki és a játékunknál is törekedtünk a kombinációs, okos megoldásokra. A Monor ellen is hasonlóan nagyot küzdöttek a fiúk. A visszavágókra már látszott a fáradság és a BVSC kivételével ott már nagyobbak voltak a különbségek."


bottom of page