Keresés

Taksonyban járt az U9-es csapat


Keret: Farkas Balázs, Lendvai Péter, Binder Ákos, Binder Kristóf, Czermák Alexander, Csatári Dominik, Ilija Zsombor, Ludmán Gergő, Vincze Balázs

Gyenes András vezetőedző beszámolója:

"Vasárnap négycsapatos U9-es minitornán vettünk részt a taksonyi futballpályán. A Főnix, a Goldball és a Mészöly Focisuli csapataival mérkőztünk meg.


Első két mérkőzés hasonló volt. Ellenfelünk jól játszva, ügyes játékosokkal fölénk kerekedett sajnos. Egyik mérkőzésen se tudtuk nyomás alatt kihozni a labdát, mindkétszer 3-0-s vereséget szenvedtünk. A harmadik mérkőzés elején sikerült hamar gólt rúgni, utána egy picit megkönnyebbültek a fiúk és már láttam olyan dolgokat, amikben mostanában fejlődtek. Végül a harmadik helyen végeztünk.


Különdíjas:

Sajnos az első mérkőzés közben megsérült a kapusunk. A mezőnyjátékosokból Lendvai Péterrel beszéltem meg, hogy álljon be a kapuba. Szenzációs védésekkel mutatkozott be és az utolsó mérkőzésen két gólt is tudott szerezni miközben kapus volt, így a szervezőktől ő kapta meg a legjobb kapusnak járó díjat."


Eredmények:

TVE - Főnix 0-3

TVE - Mészöly FS 0-3

TVE - Goldball 4-0

Lendvai Péter 2, Czermák Alex, Csatári Doma


#tve1887 #tvelabdarugas #tveutanpotlas #hajrakerulet #obudaikekfeher

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp