top of page
Keresés

Torkos Tami két lábbal rúgta be az ajtót a felnőtt élvonalbaOktóberben kezdetét vette a női OB I-es pólóbajnokság, csapatunk a számunkra komoly sikerrel záruló Magyar Kupa selejtezőjével melegített a bajnoki rajtra. Nem várt könnyű kezdés Lukács Dénes csapatára, hiszen az első három fordulóban a három bajnokesélyessel találkozott. ám erőn felüli teljesítménnyel sikerült helytállni ezeken a találkozókon is. Ebben elévülhetetlen érdeme volt fiatal kapusunknak, Torkos Tamarának, akit játékostársai október hónap legjobb játékosának is megválasztottak.


Októberi teljesítménye alapján csapattársai a hónap játékosának választották Torkos Tamarát. OB I-es vízilabdacsapatunk fiatal kapusa jelentős szerepet vállalt a Magyar Kupa selejtezőjében mutatott menetelésünkben, 63%-os védési hatékonysággal a mezőny legjobbja volt a továbbjutást érő Győr elleni találkozón.


„Konkrétan mély vízbe dobtuk az OB I-ben is Tamit, hiszen az elmúlt szezon dobogós csapatai ellen kezdtük a szereplést, de egy cseppnyi megilletődöttség sem látszott rajta, lámpaláz nélkül hozta a tőle elvárható maximumot. Érdekesség, hogy hasonlóan a Magyar Kupához a bajnokságban is vezeti az "emberelőnyök védése" statisztikát a kapusok között. Figyelembe véve az eddigi ellenfeleink minőségét, az 50%-os védési hatékonyság rendkívül magas mutatónak számít ebben a kategóriában.” – dicsérte fiatal kapusát vezetőedzőnk, Lukács Dénes.


Tamara jó formájára továbbra is hatalmas szüksége lesz a csapatnak, ugyanis sűrűnek ígérkezik a november, a bajnokik mellett a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért játszik csapatunk, mégpedig a BVSC ellen. Gratulálunk Tami!

bottom of page