Keresés

U10 Mikulás Kupa Debrecen 2019Vajkai Dániel vezetőedző beszámolója:


Egy nagyon hasznos, erős nemzetközi csapatokkal tűzdelt megmérettetés várt korosztályunkra idén Debrecenben. A csoportunkban a végül torna győztes Debreceni Olasz Focisuli mellett, a román Academia Brosovski és a kolozsvári Cluj szerepelt. A csoportmérkőzések alatt a támadójátékunk még eléggé akadozott, viszont a stabil védekezésünket dicséri, hogy az alapszakaszban a legkevesebb gólt kaptuk.


Második napon újra a kolozsvári csapattal hozott össze a sors, ezúttal viszont talán a hétvége legjobb teljesítményét nyújtva és szép találatokat szerezve egy góllal maradtunk alul. A helyosztó és egyben záró összecsapáson a nyíregyházi Filo SE következett.


A srácok nagyon szép játékot mutattak és győzelmük után megköszönték az őket elkísérő és végig kitartó szülőknek a biztatást. Minden játékosnak nagy élmény volt ez a három nap, ami a szakmai szempontok mellett, csapatépítő funkciója miatt is nagyon hasznos volt.


Keret: Szabó Milán, Gyergyói Zénó, Kecskés Botond, Hubert Roland, Gombai Zsolt, Horváth Ármin, Németh Rudolf, Gonda Bálint, Simon Adorján

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp