Keresés

U13 Mikulás Kupa Debrecen 2019Kaszai Gábor vezetőedző beszámolója:


Az U13-as korosztályban, sajnos csak kilenc csapat jelentkezett. Ezek közül hat csapat debreceni kötődésű volt. A mi csoportunkban szerepelt a Debreceni Labdarúgó Akadémia, Olasz Focisuli és a Loki Akadémia korosztályos csapatai. A másik csoportban öt csapat kapott helyet, a nálunk szereplő egyesületek másik csapatai, illetve Marosvásárhelyi SE és a Karcag SE korosztályos csapatai.


Sajnos az első napon, a csoportmérkőzéseken alulmaradtunk minden ellenfelünkkel szemben, így az alsóházban folytattuk a küzdelmeket vasárnap. A legjobb hat csapat közé csak debreceni kötődésű csapat került be, az alsóházban először a Marosvásárhelyi csapattal találkoztunk, akik ellen sajnos egy góllal kikaptunk. Az utolsó mérkőzésünket a Karcagi SE ellenében viszont egy góllal mi tudtunk megnyerni.


Így a 8. helyen zártuk a tornát, ami nem kiemelkedő, viszont a tornán mutatott játékunk néhol tetszetős volt és voltak jó elemek, olyan tapasztalatok, amelyeket tudunk a továbbiakban hasznosítani.


A gyerekek a sikertelen eredmények ellenére fegyelmezetten játszottak a mérkőzéseken, megtartva a kért taktikai utasításokat és ellentétben több ellenfelünkkel és a tornán szereplő több csapattal, nem kezdtünk el célfutballt játszani.


A srácok jól érezték magukat a hétvége során, csapatépítés szempontjából is hasznos hétvégén vagyunk túl."

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp