top of page
Keresés

U16-osaink taroltak, 13 gólig meg sem álltak.
Továbbra is a tabella élén áll Mácsik Róbert U19-es együttese, akik a múlt hétvégén Dorogra látogattak. Már az első félidőben 2 gólos előnyre tett szert a csapat, amit a második félidőben a jó mentalitásnak és kombinatív játéknak köszönhetően növelni tudott, ezzel kialakítva a 3-0-ás végeredményt.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 6. forduló

2023.04.29 - 14:00

Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum Tokod / Dorog UP / (Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum )


Dorogi FC - III. kerületi TVE

0-3


Gólszerzők:

6' BEHOVITS MÁTÉ

19' BEHOVITS MÁTÉ

65' SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"A váratlan és nehéz körülmények ellenére csapategységről tanúskodott a mérkőzés.

A kezdést követően magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, valamint az irányítást, és percekkel a sípszót követően megszereztük a vezetést. Agresszívan játszottunk, magas nyomást helyeztünk ellenfelünkre, amelynek köszönhetően rengeteg labdát szereztünk, gyorsan álltunk át támadásba, egyként reagált a csapat.

A pálya minőség, és mérete magával hozott technikai hibákat, sokszor a kulcspasszaink, bontásokban való indítások pontatlanok voltak, hosszúak, időre volt szükségünk, hogy alkalmazkodjuk ehhez, azonban védekezésben végig stabilak tudtunk maradni, jól reagáltunk a játékhelyzetekre, hiába nehezítette ellenfelünk a folyamatos mögénk való beívelési taktikával a feladatunkat, nem inogtunk meg. A félidőt 2 gólos előnnyel sikerült zárnunk.

A szünetben elsősorban a koncentráció fenttartását tartottam fontosnak, bíztam a csapatban, úgy éreztem rendben leszünk egységesek vagyunk, mentálisan kiélezettek.

A folytatásban játékunk feljavult, egyre kombinatívabbá vált, melyekből egyre több támadás befejezésünk jött létre. Ellenfelünk magasabb nyomással, agresszivitással tért vissza a pályára, de élesek maradtunk, nem hagytunk teret nekik. Ami kiemelkedett, hogy minden pillanatban, játékhelyzetben higgadtan, megfontoltan döntöttek játékosaim, egységként működve. Úgy gondolom jó úton haladunk, több területen fejlődést mutatunk, előre lépünk."Remekül kezdte a mérkőzést Mónos Tamás U17-es csapata az elmúlt fordulóban Újpesten. Az első félidő folyamán rengeteg helyzetet kidolgozva, végig fölényben játszottak és a mérkőzés derekán már az előny is megvolt egy jogos büntető által. Sajnos a második félidőben visszaesett a teljesítmény, csökkent a koncentráció, és ahogy az lenni szokott, sajnos a futball büntetett, így a mérkőzés végén az újpestiek örülhettek a 2-1-es végeredménynek.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 13. forduló

2023.04.29 - 10:00

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma


Újpest FC - III. kerületi TVE

2-1


Gólszerzők:

35' ZÁMBÓ MÁRTON


Mónos Tamás U17 vezetőedző:

"Szombat délelőtt Újpestre látogattunk, ahol a csapat felfokozott állapotban várta a 10 órai kezdést. Az első félidőben nagyon magabiztosak voltunk és domináltuk a játékot, az újpesti csapat nem tudta felvenni velünk a tempót. Magasan az ellenfél kapujánál már nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, pressingeltünk, és ha labdát veszítettünk azonnal visszatámadva vissza is szereztük, a kapujukhoz szögeztük az Újpestet nagyon sokszor az első félidőben. Számos lehetőséget dolgoztunk ki, és a tizenegyesből szerzett vezetésünk megérdemelt volt. Sajnos a második félidőben az “öltözőben maradtak a játékosok”, elkezdtünk hibázni. Ötlettelenül, sok hibával játszottunk és az Újpest átvette a kezdeményezést, az első 20-25 percben irányította a mérkőzést és két gyors gólt szerzett. Ezután próbáltuk visszahozni a játékunkat, de nehéz volt áttörni az Újpest kemény védelmét. Azonban nem adtuk fel és visszajöttünk a játékba, próbáltuk megszerezni a gólt, de sajnos nem sikerült. Az utolsó percekben mindent megtettünk a kiegyenlítésért, de az Újpest védelme kitartott, és a végén ők nyertek 2-1-re. Sokat tanulhatunk ebből a meccsből, különösen abból, hogy az egész mérkőzést nem lehet csak egy félidőben megnyerni és hogy a koncentrációra minden pillanatban szükség van."
Kun György - akivel a héten hosszabb interjút is készítettünk új feladatáról és korosztályos csapatának meneteléséről - ezúttal is elégedetten értékelhette U16-os együttese hétvégi teljesítményét, hiszen újabb győzelmet arattak a fiatalok. A sorozat egészen elképesztő, a srácok ezúttal a Siófok együttese ellen gyűjtötték be mindhárom pontot hazai pályán. A héten vele készült interjúban Kun György pont az ilyen sorozatok alatt a gyerekekre nehezedő nyomásról beszélt, kiemelve, hogy U16-osaink nem csak fizikálisan, de mentálisan is ellenfeleik fölé tudnak nőni hétről hétre, ami ebben a korban igazán figyelemre méltó.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 22. forduló

2023.04.29 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Siófoki Bányász SE

13-1


Gólszerzők:

ULVICZKI TAMÁS 2'

SZILÁGYI JÓZSEF MÁRK 14'

ZSEMBERY ÁRON 22'

ULVICZKI TAMÁS 25'

VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 35'

FARKAS PATRIK 38'

POLONKAI ZSOMBOR 48'

FARKAS PATRIK 50'

MÉSZÁROS OLIVÉR 73'

VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 73'

MÉSZÁROS OLIVÉR 75'

POLONKAI ZSOMBOR 87'

POLÓNYI BENCE 90'


Kun György U16 vezetőedző:

“Szombaton kora délután a Siófok csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. A mérkőzés egészében domináltunk, és remek gólokat szereztünk egy nagyon sportszerű csapat ellen. Az 1. ill. a 2. félidőben is láttam kiváló momentumokat, amiből lehet tanulni és tovább fejlődni. Gratulálok az egész csapatnak és készülünk a hétközi Sopron elleni rangadóra."
Hiába támadta végig a mérkőzést U14-es együttesünk, a helyzetkihasználással hadilábon álltak és büntetőt is hibáztak, így, bár a vezetést megszerezték, győzelmet mégsem ünnepelhettek az elmúlt fordulóban a Kelen vendégeként.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 21. forduló

2023.04.29 - 10:00

Budapest, Kelen SC Sporttelep


Kelen SC - III. kerületi TVE

2-1


Gólszerzők:

14' VARGA SZABOLCS


Gyenes András U14 vezetőedző:

"Szombaton a Kelennél játszottuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. A 14. percben Varga Szabolcs révén szereztük meg a vezetést. Félpályán történt labdaszerzés után Dajka Mihály szépen végig vitte az 1az1 elleni játékot, a beadása pontatlan volt, a kipattantó labdára viszont Varga Szabolcs jól érkezett, amit sikerült befejezni. A gól inkább minket zavart, sokszor kapkodtunk amikor nálunk volt a labda. Felesleges szabálytalanságokkal magunkra húztuk az ellenfelet, az ellenfél egyenlítő gólja is egy szabadrúgás után született. Figyelmetlenek voltunk, nem osztottuk el a játékosokat megfelelően. A második félidőt irányítottuk, több lehetőségünk is volt gólszerzésre, de ezeket nem sikerült gólra váltani, sajnos egy büntetőt is kihagytunk. A 75. percben az ellenfél megszerezte a második gólját, az ellenfél térfelén történő labdavesztés után a mélységi labdát rosszul védekeztük le."
U13-as csapatunk hasznos felkészülési mérkőzést játszott múlt hétvégén a Gödöllő ellen. Mészáros Zsolt vezetőedző 2 sorral utazott a mérkőzésre, hogy mindenkinek játéklehetőséget biztosítson. A mérkőzés sok helyzetet hozott és többnyire a játék irányítását is átvették U13-asaink a jó erőkből álló hazaiak ellen, de a kevesebb lehetőséggel jobban gazdálkodott a gödöllői csapat, így egy tanulságos mérkőzésen 4-1-es vereséget szenvedtünk.


U13

Edzőmérkőzés


III. kerületi TVE - Gödöllő

1-4


Gólszerzők:

Hidvégi Ádám


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"A hétvégén szabadnaposak voltunk a bajnokságban, ezért a jó játékerőt képviselő Gödöllő csapatával játszottunk edzőmérkőzést. Megint 16 mezőnyjátékost, azaz 2 sort vittünk focizni, most mindhárom kapus lehetőséget kapott.

Az alapelveinknek megfelelően játszottunk és a játékidő nagy részében többet birtokoltuk a labdát, mint az ellenfél. Több helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezeket lassan fejeztük be és a vendégek az utolsó pillanatokban tudtak tisztázni. Ezzel szemben ők a kevesebb lehetőségeik közül több gólt szereztek.

A labdát türelmesen járattuk és mélységben sokszor beindultunk, az ütemeket még nem annyira éreztük. Egyénileg még többször ki kellett volna használnunk az üres területeket, gyorsabban reagálhattunk volna ezekre. Nagyon ötletes kombinatív játékokat alakítottak ki a játékosok, próbáltak optimális labda érintésszámmal játszani.

Védekezésben sokat segítettünk a társaknak, így kompenzálva az ellenfél fizikális előnyét. Jók voltak a lassítások és a visszasegítések.

Örültem, hogy mindkét sor megállta a helyét a mérkőzésen.

Dicséret illet Mindenkit, mert a hozzáállás nagyszerű volt!"
Komoly megmérettetésen vannak túl U9-eseink, akik 2 napon keresztül bizonyíthatták rátermettségüket a Gyulán megrendezésre kerülő Champions Trophy nemzetközi tornán. A 12 lejátszott mérkőzésen rengeteg tapasztalatot és élményt szereztek a gyerekek és végül a 15. helyen zártak.


U9

Champions Trophy

Gyula


Farkas Zoltán U9 vezetőedző:

''Az U9 korosztály Gyulán a Champions Trophy nevezetű két napos nemzetközi tornán járt, ahol a 15. helyen zárt. Szombaton a csoportmérkőzések során a Mezőkövesd, Arad, Marosvásárhely, Kolozsvár, Kozármisleny, Gyulasport, Orosháza csapatai ellen mérkőztünk meg. Vasárnap pedig az ezüstágon a Nagyvárad, Jászfényszaru, és újfent a Kolozsvár, Gyulasport, Orosháza csapataival találkoztunk. Tizenkét tartalmas mérkőzés, izgalmas játék, komoly teszt volt, ahol megmutathatta mindenki a tehetségét és helytálltak gyermekeink. Hajrá Kerület!!''
bottom of page