Keresés

UFC Kupa 2021 - U7

2021.01.30-án szombaton és vasárnap több korosztályunk is részt vett a II. kerületi UFC egyesület által szervezett labdarúgó tornán.


Az U7-es korosztályban összesen nyolc csapat nevezett be. A tornán nem hirdettek sorrendet, mindenki győztes volt, aranyérmeket kaptak aminek nagyon örültek a gyerekek.


Névsor: Kékesi Botond, Domoszlay Kristóf, Gál Bende, Csákvári Leon, Antal Levente, Kun Milos

Lilik József vezetőedző beszámolója:

"Öt mérkőzést játszottunk UFC A-B, BVSC A-B, Kelen A, csapataival. Két vereség, egy győzelem és két döntetlent játszottunk. Az első mérkőzésen megilletődötten játszottak a gyerekek, de a többi mérkőzésen végig partiba voltunk, bátrabban mertünk cselezni, kapura lőni, labdát szerezni, így gólokat tudtunk lőni. Lehetett látni rajtuk a győzni akarást, lazábban önfeledten játszottak már. Remélem több ilyen tornán tudunk még részt venni, ez szolgálja a játékosok fejlődését.


A csapatokból az edzők kijelöltek egy játékost és ő oklevélben is részesült. Nálunk Kékesi Botond kapta kimagasló játékáért. Gratulálok a csapatnak!"

#tveu7 #tvelabdarugas #obudaikekfeher #hajrakerulet #tveutanpotlas

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp