top of page
Keresés

Utánpótlás körkép - playoff-csaták, tornagyőzelmek, szezonzáró bajnoki sikerekA rájátszás első mérkőzésén a Keleti győztes UDSE csapatát fogadta U16-os csapatunk hazai pályán múlt hét szombaton. A találkozóra szépen megtelt a lelátó, ezzel jelezve a párharc fontosságát. Korán vezetést szerzett az ellenfél, amire a második félidő első percében még válaszolni tudott Kun György csapata, de a meccs hajrájában jött egy újabb vendég gól, ami el is döntötte az első mérkőzés kimenetelét. A srácoknak nem kell sokat várni a revansra, ugyanis 06.07-én, szerdán ismét találkozik a két együttes, és eldől, hogy melyik csapat indulhat jövőre az U16-os Kiemelt bajnokságban.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Rájátszás 1. forduló

2023.06.03 - 10:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - UDSE

1-2


Gólszerzők:

FARKAS PATRIK 46'
A Keleti csoport győztese, az Újpest FC volt Kaszai Gáborék ellenfele múlt hét szombaton a rájátszás első mérkőzésén. Az első félidő helyzetekben és eredményben is óbudai fölényt hozott, ugyanis több alkalommal a kapufán csattantak az óbudai lövések, de végül egy jól eltalált Vancsura-szabadrugás hozta meg a várva várt előnyt, és mint később kiderült, ez a gól egyben a győzelmet is jelentette. Nagy fegyvertény az idegenben való győzelem, de az izgalmak folytatódnak június 07-én, szerdán immáron hazai pályán.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Rájátszás 1. forduló

2023.06.03 - 13:00

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma


Újpest FC - III. kerületi TVE

0-1


Gólszerzők:

31' VANCSURA DOMINIK VENDEL

Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombaton a Keleti csoport bajnokához, az Újpest FC csapatához látogattunk. Az osztályozó mérkőzések odavágójára került sor ezen a napon.

Edzőmérkőzések keretein belül már találkoztunk az Újpesti csapattal, így volt elképzelésünk, hogy mi vár ránk ezen a mérkőzésen.

Ez a várakozásunk be is igazolódott, mert egy nagyon lüktető, intenzív, párharcokban gazdag mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Mindkét csapat felvállalta a nyílt futballt, a magas védekezést, így a helyzetek sem hiányoztak a mérkőzésről.

Az első lehetőség a hazai csapat előtt adódott. Az első percekben kicsit kapkodó volt a játékunk, főként a középpályán szabadultunk a labdától többször is indokolatlanul. De az első 5-10 perc után elkezdtünk dominálni. Voltak labdaszerzéseink elől, voltak visszatámadásaink és az ellenfél felívelt labdáit is jól oldottuk meg. Támadásban ziccerig is eljutottunk, de a lövés a kapufán csattant. Ugyan úgy mint egy fejesünk után illetve Vancsura első szabadrúgásánál is. A 31. percben azonban már a hálóban kötött ki Vancsura szabadrúgásból eleresztett lövése.

Kapusunknak is koncentrálnia kellett, mert az ellenfélnek is voltak lehetőségei. Egy átlövésnél bravúros mozdulattal a kapufára tolta a labdát Bodnár, ami fontos momentum volt a mérkőzésen.

Az első félidőt 1-0-ás előnnyel zártuk, de egy kis szerencsével lehetett volna nagyobb arányú is az előnyünk.

A második játékrészben többet volt a mi térfelünkön a labda. Az ellenfél többször is szerkezetet váltott, amire igyekeztünk reagálni, illetve cserékkel frissíteni a csapatot. Az ellenfélnek is voltak veszélyt jelentő momentumai, főként a beadásaik és pontrúgásaik voltak veszélyesek, de a labdaszerzések utáni átmenetekben előttünk is adódtak lehetőségek, ziccerig is eljutottunk, de a frissesség már hiányzott a befejezésnél.

A második félidőben inkább a küzdelem dominált, amibe jól beleálltunk és kisegítve egymást jól lehoztuk a mérkőzés hajráját.

Idegenben tudtunk nyerni, ami nagy dolog és le a kalappal a játékosok előtt emiatt, de nincs túl sok időnk az ünneplésre, mert szerdán következik a visszavágó.

Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez! Hajrá Kerület! "
U13-as csapatunk utolsó mérkőzésükön 3-1 arányban múlták felül a Felcsút együttesét egy párharcokban gazdag, de végig kézben tartott mérkőzésen. A tavaszi szezon folyamán kimagasló és kiegyensúlyozott teljesítményük megérdemelten emelte Mészáros Zsolt csapatát a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Hogy miért csak képzeletbeli az a dobogó? Mert ebben a korosztályban még nem vezetik a tabellát hivatalosan. Ettől függetlenül természetesen gratulálunk fiataljainknak és vezetőedzőnknek, Mészáros Zsoltnak. .


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 28. forduló

2023.06.03 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Felcsút SE

3-1


Gólszerzők:

KÉRI PÉTER ISTVÁN 30'

R.HORVÁTH TAMÁS 68'

KÉRI PÉTER ISTVÁN 70'


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"A szokásosnál lazábban készültünk a mérkőzésre szombaton, ezzel is nyugtatni akartuk a csapatot.

Hatalmas tettvággyal kezdtük a játékot, de a görcsösség érződött a mozdulatainkon. Pontatlanok voltunk, emiatt kevesebbet birtokoltuk a labdát és többet kellett küzdenünk a nagyobb fizikumú vendégek ellen. A görcsösségünket a rúgott gólunk szüntette meg, innentől kezdve nyugodtabbak lettünk és sokat birtokoltuk a labdát. Talán ezt nehezen viselték a vendégek, mert többször is durva belépőkkel próbáltak megállítani minket. Egyre több helyzetünk adódott, főleg a 3. negyedben. Sokat mozogtunk, így lehetőség nyílt a szélességi és mélységi egyéni és kombinatív megoldásokra. A 4. negyed kiegyenlítettebb lett, de az alapelveinkhez tartottuk magunkat.

Nagyon örülök, hogy azok a játékosok is kijöttek, akik nem voltak keretben! Jó volt látni a srácok nagyfokú boldogságát! Sokat tettek a sikerért! Örülök, hogy ekkora örömöt, élményt szereztek maguknak, a családjuknak és nekünk!

Gratulálok a Csapatnak, hogy bíztak magukban és egymásban! Gratulálok az egész évben mutatott játékhoz és a bajnoki címhez!

Hajrá TVE!"Nem sikerült győzelemmel búcsúznia a szezontól Jakab Máté csapatának, akik 2-1-es vereséget szenvedtek a Felcsút ellen. U12-es együttesünk a tavaszi szezon folyamán hadilábon állt a helyzetkihasználással, nem történt ez másképp ezúttal sem, ugyanis a sok kidolgozott helyzet végül 1 gólt hozott, ami a szépítésre volt csak elegendő. A nyáriszünet előtt még 1 torna vár a gyerekekre, majd utána jól megérdemelt pihenőjüket töltik.

U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 28. forduló

2023.06.03 - 12:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Felcsút SE

1-2


Gólszerzők:

KOVÁCS DÁNIEL 80'


Jakab Máté U12 vezetőedző:

"A mérkőzés hasonlított az egész szezonunkhoz, úgyhogy igazából kerek, hogy így zártuk a bajnokságot. Van még egy tornánk, ott remélem élesebbek leszünk. Nagyon jó ősz után, kevésbé sikeres és eredményes tavaszt játszottunk, de mindig a saját játékunkat játszva, szép támadásokkal megfűszerezve és általában sok helyzetet kialakítva, majd kihagyva fociztunk. Remélem mindenki sokat tanult idén, köszönöm az évet a csapatnak. Jobbulást a sérült játékosoknak."Jó erőfelmérőt tartottak U11-eseink múlt hétvégén a Gödöllőn megrendezett Juniális Kupán, ahol 18 csapat versengett a végső győzelemért. A csoportmérkőzéseket követően csapatunk 1 góllal maradt le a felsőházi szereplésről, így az alsóházban mérkőztek tovább ellenfeleikkel. Előbb a Dunakeszivel játszottak szoros mérkőzést a gyerekek, ahol büntetőpárbaj döntött a továbbjutás sorsáról, majd miután ezt sikeresen abszolválták, az RKSK csapatával küzdöttek meg a 9. helyért. A találkozón 2-1-es sikert aratott Vajkai Dániel csapata, ezzel megszerezve az alsóház 1. pozícióját, ami a 9. helyet jelentette.

U11

Juniális Kupa

2023.06.03

Gödöllő


Csoportmérkőzések:

TVE – Főnix 0-6

TVE – Mogyoród 4-2

TVE – Ikarus 0-1

TVE – Jászfényszaru 7-0

TVE – Goldball 0-1

Rájátszás:

TVE – Dunakeszi 3-1 (büntetők után)

9. helyért: TVE – RKSK 2-1


Keret:

Ilija Zsombor, Hutás Bence, Farkas Balázs, Lendvai Péter, Katona Ádám, Benke Robin, Vincze Balázs, Kézdy Bendegúz, Érdi Fidél, Róka Marcell, Balogh Zalán


Vajkai Dániel U11 vezetőedző:

"Szombaton a szezonzáró gödöllői Juniális Kupán vettünk részt. A csoportban a Főnix, Ikarus, Jászfényszaru, Goldball és a Mogyoród csapataival kerültünk össze. A végső Goldball meccs után 1 bekapott gól miatt az alsóházban folytattuk a szereplést.

A rájátszásban a Dunakeszi ellen nagyon stabilan játszottunk, (majdnem) végig 1 góllal vezetve. Az utolsó percben kapott gól miatt büntetők következtek. Szerencsére Hutás Bence kapusunk bravúrral védte az első két lövést, így a harmadikra már sor sem került, mert mi (Lendvai, Kézdy) már nem hibáztunk, tehát a 9. helyért szállhattunk versenybe. A döntő RKSK elleni mérkőzésen végig agresszív, de felszabadult játékot mutattunk, így a legvégén bekapott góllal is 2-1-re sikerült abszolválnunk a finálét. Nagyon örültem a srácok hozzállásának és az alsóházi 1. helyezésnek. A tornán így 18 csapatból a 9. helyre sikerült beérnünk, és a Vasas Kubala Akadémia és a Mészőly Focisuli döntőjéből előbbi szerezte meg a tornagyőzelmet. Az egész napos jó teljesítménnyel sikeresen búcsúztunk a tavaszi szezontól. Ezúton kívánunk mielőbbi gyors felépülést Ilija Zsombi kapusunknak, aki a második mérkőzésen szenvedett sérülést, ami után már nem tudott többet pályára lépni."U8

Juniális Kupa

2023.06.03

Gödöllő

U8-as csapatunk is a göldöllői tornán vett részt, Vései Martin vezetőedző, így értékelte csapata teljesítményét:


"A szombati napon Gödöllőn vettünk részt a már-már hagyományos Juniális Kupán.

Több intenzív és fordulatos mérkőzést játszottunk, volt olyan összecsapás, ahol sokat kellett védekeznünk az ellenfél nyomása miatt, de nekünk is voltak jó pillanataink, ahol tudtunk dominálni. Sok gólt szereztünk és helyzeteket tudtunk kialakítani, védekezésben akadtak inkább hiányosságaink. A tornának köszönhetően ismét több lett a csapatunk, sokat tanultunk, tapasztaltunk, emellett élményekkel is gazdagodtak a gyerekek."

U7

Juniális Kupa

2023.06.03

Gödöllő


Fantasztikus tornagyőzelmet aratott U7-es csapatunk, akik U11-eseinkhez hasonlóan, szintén a gödöllői Juniális Kupán vettek részt múlt hét szombaton. A gyerekek óriásit küzdöttek, szép gólokat szereztek és a győzelmet érő kupa mellett a torna legjobb játékosának járó díj is óbudai gazdára talált Szélesi Maxim Zoltán személyében. Gratulálunk!


Czerman Ferenc U8 vezetőedző:

"Tedd a lehető legjobban a dolgod, amíg nem tudod, hogyan tehetnéd jobban. Aztán ha tudod, hogyan tehetnéd jobban, tedd is jobban!

U7 (2016)-es csapatunk kiváló egyéni támadó és védekező játékkal, remek szerelésekkel, szép cselekkel, gyönyörű gólokkal elhódította a gödöllői Juniális Kupát.

A torna legjobb játékosa címet is játékosunk Szélesi Maxim Zoltán szerezte meg, aki kiváló szerelései mellett, több rúgott góllal is segítette csapatunkat.

Hajrá TVE!bottom of page