top of page
Keresés

Véget ért az őszi szezon az utánpótlásban isVéget ért a bajnokság utánpótlás csapataink számára. Múlt hétvégén 4 korosztályunk lépett még pályára az őszi szezon zárásaként, illetve U12-es és U13-as csapataink előrehozott, hétközi mérkőzésen játszották le az őszi bajnoki idény utolsó fordulóját. U19-eseink nagy arányú, 6-0-ás eredménnyel búcsúztatták az évet, de záporoztak a gólok U13-as és U12-es csapataink mérkőzésein is.EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:U19

MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 14. forduló

2022.12.03 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. ker. TVE - Budafoki LC

6-0


HUNYADI MÁTYÁS 14'

KOVÁCS-HANTOS ERIK 42'

KÓSA MARCELL ZSOLT 49'

KOVÁCS-HANTOS ERIK 64'

ZÁMBÓ MÁRTON 79'

KOVÁCS-HANTOS ERIK 85'


Mácsik Róbert értékelése:

"Mindenképpen két részre kell osztanunk a mérkőzést, az első, illetve második félidő tükrében.

Az első játékrészben játékunk kapkodó, pontatlan, és zavart volt. Rengeteg hibát vétettünk mind technikai, mind taktikai oldalról tekintve. A rossz átvételek és passzok következtében sok volt az indokolatlan labdavesztésünk, a ki nem kényszeritett hibánk. A középpályán kevés volt a labda nélküli mozgás, keveset voltak megjátszhatóak, nem volt folytatása a játékunknak, az ütempasszaink hosszúak voltak, az átvételek pontatlanok.

A félidőt követően az első félidőben tapasztalt technikai hibák jelentős mértékben lecsökkentek, a kulcspasszok pontossága és minősége feljavult, játékunk kombinatívabb lett, ezáltal sokkal több szélességi bontást hajtottunk végre, és helyzeteket alakítottunk ki. Támadásaink sebessége felgyorsult, élesebbnek éreztem a csapatot. Azonban a labdavesztéseinket követő átmenetek akadoztak, a középpályánkon sokszor létszámhátrányba kerültünk, üresen hagytuk.

Összességében a szervezettségünkkel nem voltam elégedett, sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk, noha az eredmény úgy gondolom indokolt volt."U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 13. forduló

2022.12.02 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. ker. TVE - PMFC

1-2


DAJKA MIHÁLY 52'

Gyenes András értékelése:

"Az első félidőben a csapat játékával elégedett voltam. Az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát, több lehetőségünk is lett volna megszerezni az első gólunkat, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél nagyobb helyzetet nem tudott kidolgozni, viszont egy szögletrúgás után megszerezték a vezetést.

A második félidő elején sikerült egyenlítenünk, de utána ismét a Pécs csapata szerezte meg a vezetést egy rossz helyezkedésnek köszönhetően.

A vereség ellenére a csapatot ma dicséret illetti, egy jó csapat ellen, szinte végig irányították a mérkőzést, a helyzetkihasználáson és a támadó harmadban való döntéseken múlt a mérkőzés végeredménye.

Gratulálok az ellenféknek!"U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 14. forduló

2022.11.30 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. ker. TVE - Felcsút SE

1-2


JAKAB MÁRK JÁNOS 66'


Mészáros Zsolt értékelése:

"Mezőnyfölényben fociztunk a mérkőzés első felében. Az erős fizikummal rendelkező vendégek ellen azonban kevés helyzetet tudtunk kialakítani, azok pedig kimaradtak. Kevés volt a kombinatív játék, amivel meg tudtuk volna bontani a védekezésüket.

A mérkőzés második részében egy véleményezhető büntetőrúgással megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). Elveinket betartva, de kevésbé összpontosítva fölényben fociztunk. A támadásokat előtérbe helyezve sebezhetőbbek lettünk hátul, így egy gyors támadás végén növelte előnyét az ellenfél (0-2).

Hajtottunk a gólunkért, a vendégek pedig inkább az eredmény megtartására törekedtek. Az erőfeszítésünk gyümölcse pedig egy megérdemelt gól volt (1-2). Küzdöttünk az egyenlítésért, de az ötletesség ma hiányzott a játékunkból, a védekező ellenfél ellen ez azonban kevés volt."U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 13. forduló

2022.12.04 - 11:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep (Cseri úti Sporttelep)


Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia - III. ker. TVE

0-4


5' JAKAB ZÉTÉNY

30' SZÁSZ LŐRINC

35' SZÁSZ LŐRINC

45' JAKAB ZÉTÉNY


Mészáros Zsolt értékelése:

"A mérkőzés első percétől irányítottuk a játékot, jó értelemben véve agresszíven támadtuk le a hazaiakat a saját térfelükön. Sok labdát szereztünk és helyzeteket alakítottunk ki, amiből egyet értékesítettünk (0-1). Nagyon jól működtünk csapatként, sokat elmond, hogy az első negyedben nem volt kapuralövése az ellenfélnek.

A többi játékrészben ott folytattuk, ahol az első 20 percben. Egyre ötletesebben, bátrabban, kombinatívabban fociztunk. Jól tartottuk a labdát és jó ütemekben mentünk át mélységi támadásokba. Gyorsak voltak az átmenetek, kiismerhetetlen volt a játékunk. Veszélyeztettünk szélről, középről, távolról, egyéni és kombinatív játékkal. A helyzeteink kb. felét használtuk ki, a vége 4-0 lett.

Összegezve: Úgy focizott a csapat, mint edzéseken. A kulcs a jó mentalitás, csapatként együttműködés, a jó értelemben vett agresszivitás és az ötletes játék volt.

Örülök, hogy jó focival és győzelemmel zártuk az őszi szezont, ez erőt adhat a folytatásra.

Gratulálok a Csapatnak! Hajrá TVE!"U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 14. forduló

2022.11.30 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. ker. TVE - Felcsút SE

4-2


LENDVAI PÉTER 28'

LENDVAI PÉTER 36'

ERDŐ MÁTÉ 54'

MASCHEK VINCE 80'


Jakab Máté értékelése:

"A mérkőzést végig kontrollálva, helyenként nagyon impozáns játékkal tudtuk uralni. Nagyon örülök, hogy az a fajta játékstílus, amit hónapok óta gyakorlunk végre a mérkőzéseken is látszódik az utóbbi időben. Még ha a helyzetkihasználásunkon és a koncentrációnkon tudnánk javítani, akkor számszerűleg is dominánsabb eredményeket érhetnénk el. Még egyszer gratulálok a csapatomnak a mai napon mutatott játékához."U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 13. forduló

2022.12.04 - 13:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep (Cseri úti Sporttelep)


Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia - III. ker. TVE

4-8


6' MECHENTEL JIBRIL BERTALAN

12' LENDVAI PÉTER

15' MECHENTEL JIBRIL BERTALAN

22' MECHENTEL JIBRIL BERTALAN

23' LENDVAI PÉTER

33' MECHENTEL JIBRIL BERTALAN

55' ERDŐ MÁTÉ

58' LENDVAI PÉTER


Jakab Máté értékelése:

"Először is szeretném megköszönni kollégáimnak, Juhász Sasnak és Mészáros Zsoltnak a minőségi helyettesítés, hogy betegség miatti mulasztásom alkalmával ilyen szépen koordinálták a csapatot az utolsó mérkőzésen.

Másodszor pedig a gyerekeknek szeretném megköszönni az éves munkáját, számtalan mérkőzés áll a szezonban a hátuk mögött, nagyon intenzív volt és boldog vagyok, hogy van eredménye és kifizetődik az edzésekbe fektetett sok energia és idő. Legnagyobb sikerként azt tudnám kiemelni, hogy lett a csapatnak egy játékstílusa, és azzal tudtunk dominálni a mai mérkőzésen is, ami a gyerekeket és a csapat egészét is véleményem szerint jellemzi."

bottom of page