top of page
Keresés

Visszavágtunk a Győrnek, jön a harmadik, mindent eldöntő playoff-csata!

A szombati csalódást keltő eredményt követően győzelmi kényszerrel utaztak Brezovszki Gerdáék Győrbe, a női vízilabda ob I rájátszásában. Az egyik csapat két győzelméig tartó párharc második találkozóján azonban már nem volt kérdés, Lukács Dénes érvényesítette a papírformát és magabiztos játékkal megnyerte az idegenbeli találkozót, így kiharcolta a mindent eldöntő, harmadik összecsapás lehetőségét.


A párharc első találkozóján elszenvedett vereséget követően Lukács Dénes csapata azzal a tudattal utazott Győrbe, hogy mindenképpen nyernie kell annak érdekében, hogy megrendezzék a párharc harmadik összecsapását. Vezetőedzőnk ezúttal sem számíthatott a védelem oszlopának számító Illés Henriettára, valamint Pápai Barbara is sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót. A vendégeknél a szombati meccsen kiállított vezetőedző, Vogel Zsolt eltiltását töltötte, ez természetesen nem könnyítette meg a Győr dolgát.


Jól kezdtünk, KoltayNadin góljával hamar megszerezte a csapat a vezetést és bár a hazaiak egyenlítettek, ezt követően a Kerület pillanatai következtek. A második játékrész végéig sorozatban öt gólt szerzett csapatunk, Kudella Panna, Kiss Patrícia, Brezovszki Gerda, a csapatkapitány Gyöngyössy Anikó és újra Brezovszki Gerda voltak eredményesek. A hazaiak szépítettek ugyan, de Koltay Nadin és Brezovszki Gerda ismét betaláltak, jelezvén, hogy itt ma csak egy csapat nyerhet, ez nem lehet kérdés. A Győr erejéből a találkozó végéig még két gólra futotta, ekkor 8-3 volt az eredmény, ám jött Koltay Nadin, aki harmadik találatával 9-3-ra módosította az eredményt, a 10-4-es végeredményt pedig a mérkőzés legeredményesebb játékosa, a négy góllal záró BrezovszkiGerda állította be.


A győzelem azt jelenti, hogy a párharc 1-1-es állásról szombaton folytatódik és zárul is le egyben, 18 órától hazai pályán tehetünk pontot a rájátszás végére. Remélhetőleg szurkolóink ezúttal is a helyszínen támogatják a lányokat, így a vége nem is lehet más, csak a győzelem.


Lukács Dénes a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a fegyelmezettséget hangsúlyozta ki, illetve azt, hogy a szombatival ellentétben ezúttal a lányok csapatként funkcionáltak.bottom of page