top of page

SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ

akkreditáció (3).png

Amennyiben probléma merül fel a küldés során, kérem írjon e-mailt az info@tve1887.hu -ra.

 

A III. kerületi TVE utánpótlásképző központjába belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ), Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL), adott esetben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) rá vonatkozó pályarendszabályait, amely a következő: 


1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a létesítményt.
4. Nem készít semmilyen személyes anyagot (fotó, mozgókép, videó, MMS) nagyközönség/vagy bármely internetes vagy mobilcég számára a mérkőzés előtt, alatt és után, csak az őt akkreditáló médium számára.
5. A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják és a mérkőzés végeztével leadják.
6. Figyelembe veszi a III. kerületi TVE érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
7. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

Egyéb betartandó kötelezettségek

1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja a III. kerületi TVE-nek a sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.

Szankciók

Az arra nem jogosult személy által igénybe vett akkreditációval a III. kerületi TVE a belépést megtagadhatja. Bármilyen rendbontásban, rendzavarásban való részvétel esetén a klub az érintettet kivezetteti a létesítmény  területéről és eljárást indíthat ellene.

bottom of page